Klantenbeoordelingen

 • kopen quadcopter

  Was in eerste instantie van plan om als beginneling een Yuneec Breeze te kopen (aangeraden door `dozenschuivend` bedrijf). Kwam toevallig op website Minicopters terecht en las `Yuneec Breeze reparatie`. Uhh, toch maar geen Breeze. Prima service en extraatjes gehad bij relatief goedkoop toestel (WL V353 Galaxy). De voorlichting en info op de website vind ik helder en eerlijk. Minicopters: een aanrader en bedrijf om bij terug te komen!
  20-6-2020
 • Reparatie phantom 4 pro

  Ondanks de lange levertijd van onderdelen zeer tevreden over de reparatie van mijn phantom 4.
  12-6-2020
 • Reparatie Mavic Air

  Super deskundig, super snel en ook nog eens super vriendelijk. Dat is mijn ervaring met Minicopters in een zin. Daar blijft het alleen niet bij René is oprecht geïnteresseerd in hoe het probleem is ontstaan, dus waarom je een drone hebt gekocht enzo ;), een goed gesprek is daarom bij de service inbegrepen. Mijn Mavic Air vliegt weer als nieuw
  4-6-2020
 • compas/GPS

  Wauw wat een topper. Leuke vent, goed advies.
  16-4-2020
 • Top service!

  Wat een geweldige service! Rene is een liefhebber en doet er alles aan de problemen te verhelpen. Heel klantvriendelijk. Goede prijs-kwaliteit garantie. De communicatie is heel goed. Mocht er weer iets met mijn drone gebeuren keer ik sowieso terug bij Rene. Naast de reparatie heeft hij goede tips en connecties waar ik een nieuwe batterij heb kunnen kopen. Een echte aanrader!
  12-2-2020
 • Mavic platinum pro software vastgelopen

  René heeft mij goed geholpen. Eigenlijk had ik geen keuze. Hij is zeer terzake deskundig en heeft hoegenaamd een enorme ervaring met het repareren van drones. De offertes van andere reparateurs waren zo buitensporig dat ik uiteindelijk hier uitkwam. René hield mij via Whatsapp voortdurend op de hoogte qua vorderingen in het herstelproces. Prijs vond ik redelijk. Dus al met al tevreden. Moest wel even slikken toen ik voor zijn deur stond, het is een privé woning. Maar laat uw vooroordelen daar vooral achter, want hij is gewoon zeer goed in wat hij doet.
  7-11-2019
 • Persoonlijke aandacht staat voorop.....Toppertje

  Ondanks een zeer hardnekkig probleem in mijn DJI MAvic Pro heeft Rene het tot een goed einde gebracht naar volle tevredenheid. Rene is een zeer prettig en open persoonlijkheid met en neemt alle tijd voor je! Een service die je deze tijd niet vaak meer tegenkomt, dus ga zo door Rene!!!! Je bent een drone topper!!!!
  31-7-2019
 • reparatie Mavic pro platium

  Het was zeker de moeite om van Tilburg toch naar Ede te rijden voor de reparatie van onze drone. Wij zijn zeer tevreden en rade Rene daarom ook zeker aan iedereen aan. Hij is echt een vakman, die weet waar hij mee bezig is. Rene nogmaals bedankt! groetjes vanuit Tilburg
  2-5-2019
 • Top!

  In een woord: top! Mijn Mavic was total loss, zijn concurrentie gaf reparatieprijzen die hoger waren dan een nieuwe losse drone unit. Rene gaf de hoop niet op en fixte de Mavic, als nieuw, voor de helft van de kosten van een nieuwe. Daarnaast was de communicatie en iinzet fantastisch. Ik ga morgen met vakantie en wilde de Mavic mee, hij heeft alles op alles gezet om dat te halen, zijn creativiteit ingezet, en heeft het gehaald; Mavic zit in mijn tas, werkend! Ook de eerlijkheid en openheid over de kosten bij dit bedrijf zie je niet vaak meer in deze tijd, chapeau! Dikke aanrader om je drone door Rene te laten fixen.
  9-2-2019
 • Top service!

  Ik heb minicopters gebeld toen mijn DJI Phantom 2 niet meer vloog. Ook had ik geen videoverbinding meer. Rene heeft dit direct opgepakt, nadat ik de drone had opgestuurd heeft hij me goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Ik kreeg de drone terug en hij werkt weer uitstekend!
  23-12-2018
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie


Let op;
Zie je een grijs vlak bij de captcha validatie? Kopieer je ingevoerde tekst, toets hierna F5. Nu zijn de tekens zichtbaar.

: *