Klantenbeoordelingen

 • reparatie mini 2

  Na een crash was er nogal wat schade. Ik had zelf al een gebroken arm vervangen, maar de gimbalkabel en errormeldingen ging m'n petje te boven. René heeft dit prima weer gerepareerd. En de prijs was zeker correct. Ik hoop niet weer eens te crashen (de drone dus..) maar René is dan weer de man !
  20-7-2021
 • DJI FPV

  De DJI FPV was net een maandje uit en ondanks dat hij er nog nooit één op de werkbank had gehad was mijn probleem snel en vakkundig opgelost. Ik kon hem, na de reparatie, dezelfde dag nog ophalen.
  29-4-2021
 • Deskundig, vriendelijk, meedenkend, eerlijk. Ik kom superlatieven tekort.

  René heeft mijn Dji Mavic Mini geweldig hersteld na een val. Toen mijn drone afgelopen weekend in de afdaling een takje raakte en een armpje brak wist ik zonder twijfel: ik laat mijn drone weer repareren door René. Je bent een topper!
  2-2-2021
 • DJI Phantom FC40

  Deskundig, vriendelijk, geduldig en uitstekende communicatie! Heeft er écht veel verstand van!
  16-1-2021
 • kopen quadcopter

  Was in eerste instantie van plan om als beginneling een Yuneec Breeze te kopen (aangeraden door `dozenschuivend` bedrijf). Kwam toevallig op website Minicopters terecht en las `Yuneec Breeze reparatie`. Uhh, toch maar geen Breeze. Prima service en extraatjes gehad bij relatief goedkoop toestel (WL V353 Galaxy). De voorlichting en info op de website vind ik helder en eerlijk. Minicopters: een aanrader en bedrijf om bij terug te komen!
  20-6-2020
 • Reparatie phantom 4 pro

  Ondanks de lange levertijd van onderdelen zeer tevreden over de reparatie van mijn phantom 4.
  12-6-2020
 • Reparatie Mavic Air

  Super deskundig, super snel en ook nog eens super vriendelijk. Dat is mijn ervaring met Minicopters in een zin. Daar blijft het alleen niet bij René is oprecht geïnteresseerd in hoe het probleem is ontstaan, dus waarom je een drone hebt gekocht enzo ;), een goed gesprek is daarom bij de service inbegrepen. Mijn Mavic Air vliegt weer als nieuw
  4-6-2020
 • compas/GPS

  Wauw wat een topper. Leuke vent, goed advies.
  16-4-2020
 • Top service!

  Wat een geweldige service! Rene is een liefhebber en doet er alles aan de problemen te verhelpen. Heel klantvriendelijk. Goede prijs-kwaliteit garantie. De communicatie is heel goed. Mocht er weer iets met mijn drone gebeuren keer ik sowieso terug bij Rene. Naast de reparatie heeft hij goede tips en connecties waar ik een nieuwe batterij heb kunnen kopen. Een echte aanrader!
  12-2-2020
 • Mavic platinum pro software vastgelopen

  René heeft mij goed geholpen. Eigenlijk had ik geen keuze. Hij is zeer terzake deskundig en heeft hoegenaamd een enorme ervaring met het repareren van drones. De offertes van andere reparateurs waren zo buitensporig dat ik uiteindelijk hier uitkwam. René hield mij via Whatsapp voortdurend op de hoogte qua vorderingen in het herstelproces. Prijs vond ik redelijk. Dus al met al tevreden. Moest wel even slikken toen ik voor zijn deur stond, het is een privé woning. Maar laat uw vooroordelen daar vooral achter, want hij is gewoon zeer goed in wat hij doet.
  7-11-2019
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie


Let op;
Zie je een grijs vlak bij de captcha validatie? Kopieer je ingevoerde tekst, toets hierna F5. Nu zijn de tekens zichtbaar.

*
12+ =