Klantenbeoordelingen

 • Ongekend goede service

  Een witte raaf onder de (web)winkels. Werkelijk geen moeite te veel om me tevreden te stellen. Ik ben lastig maar hier weten ze werkelijk wat klantvriendelijkheid inhoud. Als je naar een ander zou gaan voor aankoop, afstellen of reparatie doe je jezelf te kort. Hulde!
  10-11-2017
 • DJI Spark Minicopters

  Afgelopen zaterdag de DJI Spark in Ede bij René opgehaald. Duidelijke uitleg en gelijk gevlogen! Geweldig! Fijn dat iemand zo enthousiast en duidelijk is! Bedankt René! De uitleg en follow up waardeer ik ten zeerste!
  23-8-2017
 • Op zoek naar een camera-drone...

  heb ik hier telefonisch om hulp gevraagd bij de keuze van een drone die voor mij geschikt zou zijn. Vrouw, 60 en beginner. Ik heb heel uitvoerig en met veel geduld alle informatie gekregen die ik nodig had om een keus te kunnen maken. Waar vind je nog zo'n fijne service. Ik ga mijn eerste drone hier bestellen omdat ik het vertrouwen heb, dat als er problemen zijn, ik goed geholpen zal worden. Heel erg bedankt.
  31-7-2017
 • Fijne mensen

  Enkele jaren geleden een drone gekocht bij een andere winkel. Hij doet het niet meer. Rene heeft me toch belangeloos en eindeloos geholpen. Alle tips uitgevoerd. Hij doet het weer. Fantastische hulp voor een leek. De volgende drone zal ik dan ook zeker hier kopen.
  24-5-2017
 • Q222 Quadcopter en onderdelen

  Heel handige fraaie website met voldoende Quadcopters, voldoende onderdelen beschikbaar, en een echt eerlijke René die de webshop professioneel runt, enig minpuntje "René belt iets te vlug" (overbodig) want alles was (is) duidelijk waardoor dit telefoontje eigenlijk overbodig is. De onderdelen zouden iets vlugger terug op voorraad mogen zijn, dit duurt nogal lang (meerdere weken) en wachten duurt lang als je dringend een onderdeel nodig hebt, waardoor je noodgedwongen gaat zoeken bij de chinees. Voor de rest op alle gebied SUPER !!.
  21-4-2017
 • Nog niets veranderd

  In het begin van 2011 mijn eerste bestelling hier geplaatst. Zeer verheugd te mogen melden dat het service niveau anno 2017 niet veranderd is. Succes heren!
  14-4-2017
 • Website

  Mooi website! :-)
  15-3-2017
 • Dankbaar voor de hobby

  Hierbij dank voor een start van een schitterende hobby! René, je hebt het vliegen aangewakkerd bij me, met de v929 en hubsan x4. Deze hobby is gewoon super.
  14-2-2017
 • JJRC H8C drone

  Geweldige en ook snelle service! René blijft klantvriendelijk ondanks de zware griep waardoor hij geveld was. Hij denkt mee en is een vakman eerste klas. Toen hij hoorde dat de drone die ik kocht voor mijn kleinzoon mee ging naar Curacao, gaf hij niet alleen goede tips maar stuurde ook spontaan reserve onderdelen op die misschien nodig kunnen zijn en op Curacao niet te koop zijn. Werkelijk klasse!
  5-2-2017
 • Minicopter Eachine E010 Tiny Whoop

  Gekocht voor kerst, maar helaas na 10 minuten vliegen werkte een propellor niet meer. Na een eerste email naar Rene, gelijk een reactie retour met een oplossing, dit werkte niet. Na het toezenden van een nieuw onderdeeltje met zeer goede uitleg werkte de minicopter weer ! Wat een service en hoe attent dat dit zonder kosten gebeurde. Dank Rene, zoonlief gaat even goed oefenen met deze copter maar komt zeker terug voor een grotere !
  4-1-2017
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie


Let op;
Zie je een grijs vlak bij de captcha validatie? Kopieer je ingevoerde tekst, toets hierna F5. Nu zijn de tekens zichtbaar.

: *