Klantenbeoordelingen

 • Reparatie Mavic Pro

  Ontzettend blij met de (persoonlijke) service van René. Mijn drone moest met spoed gerepareerd worden en daar kon René gehoor aan geven. Wat erg fijn was is dat René mij door het reparatieproces heeft geloodst. Hij is transparant wat betreft de reparatie. Aangezien de post met benodigde onderdelen vertraging had heeft René de moeite genomen de drone persoonlijk op een afgesproken plek af te leveren. Hierdoor heb ik net op tijd de drone in bezit kunnen krijgen om er tijdens mijn vakantie prachtige beelden mee te maken. Ik kan iedereen Minicopters.nl aanraden om hun drone ter reaparatie aan te bieden. René, nogmaals dank voor de uitmuntende service!
  5-11-2018
 • Zeer tevreden!

  Ik heb met Rene een paar weken geleden kennis gemaakt toen mijn Drone is gecrasht. Dezelfde avond nog contact gekregen en de volgende dag kon ik langs komen. Helaas was mijn DJI Air niet meer te maken. Maar de behulpzaamheid en de expertise waarmee hij me heeft geholpen is niet meer van deze tijd. Rene weet precies waar hij het over heeft. Geeft helder en duidelijk uitleg en zit vol met tips die je kunnen helpen. Ik ken geen andere webshop die qua service mij zo heeft geholpen als deze!
  2-11-2018
 • dji phantom 2 vision+

  heb een probleem met mijn dji phantom 2, omdat ik onaangekondigd speciaal uit belgie gekomen was neemt rene toch de tijd om mijn drone te bestuderen. TOP kerel.en nu hopen dat er een oplossing is.
  20-8-2018
 • Super service

  Crash gehad met mijn DJI Phantom 3 wilde niet meer opstarten, bezoekje gebracht aan Rene in Ede en buiten in de tuin onder het genot van een kopje koffie werd al snel duidelijk wat het probleem was en het werd snel opgelost, verder volgens mij geen problemen, maar Rene zag dat de bevestiging van de camera toch was afgebroken ( bijna niet te zien voor een leek zoals ik) kon het onderdeel wat kapot was direct leveren en ik was € 30 kwijt en mijn drone weer picobello
  28-6-2018
 • DJI Phantom 4 reparatie

  Na de crash van onze DJI Phantom 4 heeft Rene deze deskundig onderzocht zonder hiervoor kosten te berekenen. Na het ontvangen van een vaste prijs voor de reparatie van de Drone heeft hij deze tot perfectie weer gerepareerd! Hopelijk zal onze drone weer een hoop vlieguren kunnen maken. Rene nogmaals onwijs bedankt!
  21-5-2018
 • Reparatie Mavic Air Pro

  Ik had een vervelend ongelukje met mijn Mavic air Pro gehad, vervolgens meteen opzoek gegaan naar een adres die dit zou kunnen repareren omdat ik de week daarop voor een bruiloft foto's moest maken. Adres 1, ergens in Almere deze rekenen om te beginnen al 85,- spoed kosten en vervolgens ook nog eens verschrikkelijk veel geld om dit te repareren. Na enig verder zoeken kwam ik om de website van Rene: minicopters.nl, al na 1 telefoontje met René was ik eruit, deze man is een vakman in hart en nieren!, wat een kop vent! de drone opgestuurd, en René had hem binnen een paar dagen gerepareerd en volledig afgesteld! Ik heb de drone zelf bij Rene thuis in Ede opgehaald, dit is tevens zijn werk adres, prachtig dat deze man vanuit zijn huis (zolder) met zoveel passie zulk vakwerk kan leveren, dit maak ik zelden mee! René houd je steeds op de hoogte van de ontwikkelingen en overlegd het nodige. René hartelijk dank voor de super service. Ik zou bijna zeggen dat het geen straf is als mijn drone nog eens stuk zou gaan (=
  21-5-2018
 • Spoed reparatie DJI Phantom 3A

  Klinkt zo simpel aan de telefoon. Even een kabel vervangen. En dan komen de 'maren'.- Kan het nu gelijk want ik ga morgenochtend op vakantie? - Heb je de kabel in huis? - Kan ik bij je pinnen want heb geen geld in mijn portemonnee - Kan pas over 1,5 uur bij je zijn, kan dat? - ter plaatse erachter komen dat er nog een kabel kapot is, kan die ook vervangen worden. Tsja, als alles positief is en dan ook nog in een zonovergoten tuin een drankje krijgen (ondertussen wel moeten assisteren omdat een tuintafel toch niet echt een werkbank is en Rene alles kwijt is. Maar ja voorlopig kan mijn vliegende vriend alsnog mee met vakantie. Dan is er eigenlijk geen andere optie dan om 5 sterren te geven en eventueel mensen aan te raden dat als je een drone wil met een goede aftersales je toch echt bij minicopters.nl moet zijn.
  4-5-2018
 • Geweldige service, kennis en enthousiasme

  Via de ervaringen/reviews van anderen ben ik met de aankoop van een drone bij Rene terecht gekomen. De reviews zijn goed en niets is minder waar. Ongelooflijk wat een kennis en enthousiasme Rene heeft over het drone vliegen. Het vliegen en de techniek zit bij hem 'in het bloed'!
  1-5-2018
 • Superservice

  Werkelijk een webwinkel waar de klant voorop staat. Ondanks het feit dat Rene de Zaak bijna alleen runt geeft hij toch veel aandacht naar de klanten toe. Heb je een vraag, dan krijg je vrij snel een reactie met goede raad terug, Top Rene, ga zo door !!!
  27-3-2018
 • Service top!

  Zeer fijne webshop. Mijn zoon had wat probleempjes met zijn drone, maar gelukkig was daar eigenaar René. Hij nam de tijd voor ons en binnenkort wordt er weer heerlijk gevlogen! Dankjewel!
  3-1-2018
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie


Let op;
Zie je een grijs vlak bij de captcha validatie? Kopieer je ingevoerde tekst, toets hierna F5. Nu zijn de tekens zichtbaar.

: *