Klantenbeoordelingen

 • Superservice

  Werkelijk een webwinkel waar de klant voorop staat. Ondanks het feit dat Rene de Zaak bijna alleen runt geeft hij toch veel aandacht naar de klanten toe. Heb je een vraag, dan krijg je vrij snel een reactie met goede raad terug, Top Rene, ga zo door !!!
  27-3-2018
 • Service top!

  Zeer fijne webshop. Mijn zoon had wat probleempjes met zijn drone, maar gelukkig was daar eigenaar René. Hij nam de tijd voor ons en binnenkort wordt er weer heerlijk gevlogen! Dankjewel!
  3-1-2018
 • Super vriendelijk en eerlijk advies

  Vandaag telefonisch contact gehad voor advies voor een drone voor mijn zoontje van 11. Zeer uitgebreid en eerlijk advies gehad. Ga vandaag of morgen zeker een drone bestellen bij minicopters.nl. Eerst nog even een keuze maken uit het grote aanbod.
  24-11-2017
 • Leuk

  Perfect geholpen. De idiale drones gevonden voor mijn zoontjes. Ik heb hele goede uitleg gekregen en zelfs even gevlogen nou ja... De eigenaar is een beetje gek maar wel op een leuke manier. Als ik nog vrijgezel was :::))))
  24-11-2017
 • Ongekend goede service

  Een witte raaf onder de (web)winkels. Werkelijk geen moeite te veel om me tevreden te stellen. Ik ben lastig maar hier weten ze werkelijk wat klantvriendelijkheid inhoud. Als je naar een ander zou gaan voor aankoop, afstellen of reparatie doe je jezelf te kort. Hulde!
  10-11-2017
 • DJI Spark Minicopters

  Afgelopen zaterdag de DJI Spark in Ede bij René opgehaald. Duidelijke uitleg en gelijk gevlogen! Geweldig! Fijn dat iemand zo enthousiast en duidelijk is! Bedankt René! De uitleg en follow up waardeer ik ten zeerste!
  23-8-2017
 • Op zoek naar een camera-drone...

  heb ik hier telefonisch om hulp gevraagd bij de keuze van een drone die voor mij geschikt zou zijn. Vrouw, 60 en beginner. Ik heb heel uitvoerig en met veel geduld alle informatie gekregen die ik nodig had om een keus te kunnen maken. Waar vind je nog zo'n fijne service. Ik ga mijn eerste drone hier bestellen omdat ik het vertrouwen heb, dat als er problemen zijn, ik goed geholpen zal worden. Heel erg bedankt.
  31-7-2017
 • Fijne mensen

  Enkele jaren geleden een drone gekocht bij een andere winkel. Hij doet het niet meer. Rene heeft me toch belangeloos en eindeloos geholpen. Alle tips uitgevoerd. Hij doet het weer. Fantastische hulp voor een leek. De volgende drone zal ik dan ook zeker hier kopen.
  24-5-2017
 • Q222 Quadcopter en onderdelen

  Heel handige fraaie website met voldoende Quadcopters, voldoende onderdelen beschikbaar, en een echt eerlijke René die de webshop professioneel runt, enig minpuntje "René belt iets te vlug" (overbodig) want alles was (is) duidelijk waardoor dit telefoontje eigenlijk overbodig is. De onderdelen zouden iets vlugger terug op voorraad mogen zijn, dit duurt nogal lang (meerdere weken) en wachten duurt lang als je dringend een onderdeel nodig hebt, waardoor je noodgedwongen gaat zoeken bij de chinees. Voor de rest op alle gebied SUPER !!.
  21-4-2017
 • Nog niets veranderd

  In het begin van 2011 mijn eerste bestelling hier geplaatst. Zeer verheugd te mogen melden dat het service niveau anno 2017 niet veranderd is. Succes heren!
  14-4-2017
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie


Let op;
Zie je een grijs vlak bij de captcha validatie? Kopieer je ingevoerde tekst, toets hierna F5. Nu zijn de tekens zichtbaar.

: *