Klantenbeoordelingen

 • Mini II

  In alle opzichten krijgt René van ons een 10+ ! Daar waar andere reparatiebedrijven soms de neiging hebben liever een nieuwe drone te verkopen, heeft René duidelijk de intentie gecrashte drones voor de laagst mogelijke prijs te repareren. Communicatie top. Vakkundigheid top. Snelheid top. Betaalbaarheid top!
  13-11-2023
 • Mavic pro gimbal reparatie

  René is een kundig en gezellig persoon, hij heeft bij m'n Mavic pro de gimbal gerepareerd, waar ik bijzonder tevreden over ben. En dat tijdens m'n vakantie in Zeewolde, ik kon daar weer vliegen en foto's maken. Ik zal zeker weer een beroep op z'n kundigheid doen zodra er weer iets is met m'n drone!
  28-7-2023
 • Topper! reparatie DJI mini2

  Super service. Onze mini2 was gecrashed. Gimbal los, kabels kapot getrokken en connector van het moederbord gesloopt. Een ander zou zeggen; nieuw moederbord maar René heeft de connector weer vakkundig gerepareerd. En ook nog een supersnelle service ondanks de drukte en, volgens mij, bergen kapotte drones die hij nog moet repareren. En na de reparatie gelijk in de auto gesprongen om de drone te verzenden zodat we hem de dag daarna voor een filmshoot kunnen gebruiken. En dan zie je je drone gerepareerd worden in de livestream. Leuk om te zien. Alleen maar lof! 5 sterren is eigenlijk te weinig.
  7-6-2023
 • mavic 2 full body reparatie

  Top service, snel, deskundig, werkt heel secuur. Mijn drone was gecrashed, na wat ongemak met een beunhaas ben ik op zoek gegaan naar een echte reparateur. Ik heb René kunnen vinden op het internet, zag de reviews, en ben in gesprek gegaan. 1 arm van mijn mavic 2 pro was gebroken, met wat body schade. heb uiteindelijk de bottom cover, middel cover en top cover vervangen, en de arm. Mijn drone ziet er uit zoals nieuw!! vliegt ook weer helemaal goed. René hield mij via Whatsapp goed op de hoogte.
  30-3-2022
 • reparatie mini 2

  Na een crash was er nogal wat schade. Ik had zelf al een gebroken arm vervangen, maar de gimbalkabel en errormeldingen ging m'n petje te boven. René heeft dit prima weer gerepareerd. En de prijs was zeker correct. Ik hoop niet weer eens te crashen (de drone dus..) maar René is dan weer de man !
  20-7-2021
 • DJI FPV

  De DJI FPV was net een maandje uit en ondanks dat hij er nog nooit één op de werkbank had gehad was mijn probleem snel en vakkundig opgelost. Ik kon hem, na de reparatie, dezelfde dag nog ophalen.
  29-4-2021
 • Deskundig, vriendelijk, meedenkend, eerlijk. Ik kom superlatieven tekort.

  René heeft mijn Dji Mavic Mini geweldig hersteld na een val. Toen mijn drone afgelopen weekend in de afdaling een takje raakte en een armpje brak wist ik zonder twijfel: ik laat mijn drone weer repareren door René. Je bent een topper!
  2-2-2021
 • DJI Phantom FC40

  Deskundig, vriendelijk, geduldig en uitstekende communicatie! Heeft er écht veel verstand van!
  16-1-2021
 • kopen quadcopter

  Was in eerste instantie van plan om als beginneling een Yuneec Breeze te kopen (aangeraden door `dozenschuivend` bedrijf). Kwam toevallig op website Minicopters terecht en las `Yuneec Breeze reparatie`. Uhh, toch maar geen Breeze. Prima service en extraatjes gehad bij relatief goedkoop toestel (WL V353 Galaxy). De voorlichting en info op de website vind ik helder en eerlijk. Minicopters: een aanrader en bedrijf om bij terug te komen!
  20-6-2020
 • Reparatie phantom 4 pro

  Ondanks de lange levertijd van onderdelen zeer tevreden over de reparatie van mijn phantom 4.
  12-6-2020
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie


Let op;
Zie je een grijs vlak bij de captcha validatie? Kopieer je ingevoerde tekst, toets hierna F5. Nu zijn de tekens zichtbaar.

*
21+ =