Klantenbeoordelingen

 • Reparatie Mavic Air

  Super deskundig, super snel en ook nog eens super vriendelijk. Dat is mijn ervaring met Minicopters in een zin. Daar blijft het alleen niet bij René is oprecht geïnteresseerd in hoe het probleem is ontstaan, dus waarom je een drone hebt gekocht enzo ;), een goed gesprek is daarom bij de service inbegrepen. Mijn Mavic Air vliegt weer als nieuw
  4-6-2020
 • compas/GPS

  Wauw wat een topper. Leuke vent, goed advies.
  16-4-2020
 • Top service!

  Wat een geweldige service! Rene is een liefhebber en doet er alles aan de problemen te verhelpen. Heel klantvriendelijk. Goede prijs-kwaliteit garantie. De communicatie is heel goed. Mocht er weer iets met mijn drone gebeuren keer ik sowieso terug bij Rene. Naast de reparatie heeft hij goede tips en connecties waar ik een nieuwe batterij heb kunnen kopen. Een echte aanrader!
  12-2-2020
 • Mavic platinum pro software vastgelopen

  René heeft mij goed geholpen. Eigenlijk had ik geen keuze. Hij is zeer terzake deskundig en heeft hoegenaamd een enorme ervaring met het repareren van drones. De offertes van andere reparateurs waren zo buitensporig dat ik uiteindelijk hier uitkwam. René hield mij via Whatsapp voortdurend op de hoogte qua vorderingen in het herstelproces. Prijs vond ik redelijk. Dus al met al tevreden. Moest wel even slikken toen ik voor zijn deur stond, het is een privé woning. Maar laat uw vooroordelen daar vooral achter, want hij is gewoon zeer goed in wat hij doet.
  7-11-2019
 • Persoonlijke aandacht staat voorop.....Toppertje

  Ondanks een zeer hardnekkig probleem in mijn DJI MAvic Pro heeft Rene het tot een goed einde gebracht naar volle tevredenheid. Rene is een zeer prettig en open persoonlijkheid met en neemt alle tijd voor je! Een service die je deze tijd niet vaak meer tegenkomt, dus ga zo door Rene!!!! Je bent een drone topper!!!!
  31-7-2019
 • reparatie Mavic pro platium

  Het was zeker de moeite om van Tilburg toch naar Ede te rijden voor de reparatie van onze drone. Wij zijn zeer tevreden en rade Rene daarom ook zeker aan iedereen aan. Hij is echt een vakman, die weet waar hij mee bezig is. Rene nogmaals bedankt! groetjes vanuit Tilburg
  2-5-2019
 • Top!

  In een woord: top! Mijn Mavic was total loss, zijn concurrentie gaf reparatieprijzen die hoger waren dan een nieuwe losse drone unit. Rene gaf de hoop niet op en fixte de Mavic, als nieuw, voor de helft van de kosten van een nieuwe. Daarnaast was de communicatie en iinzet fantastisch. Ik ga morgen met vakantie en wilde de Mavic mee, hij heeft alles op alles gezet om dat te halen, zijn creativiteit ingezet, en heeft het gehaald; Mavic zit in mijn tas, werkend! Ook de eerlijkheid en openheid over de kosten bij dit bedrijf zie je niet vaak meer in deze tijd, chapeau! Dikke aanrader om je drone door Rene te laten fixen.
  9-2-2019
 • Top service!

  Ik heb minicopters gebeld toen mijn DJI Phantom 2 niet meer vloog. Ook had ik geen videoverbinding meer. Rene heeft dit direct opgepakt, nadat ik de drone had opgestuurd heeft hij me goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Ik kreeg de drone terug en hij werkt weer uitstekend!
  23-12-2018
 • Reparatie Mavic Pro

  Ik had een probleem met mijn Mavic Pro. Het beeld was wazig en de SD kaart werd niet herkend. De Mavic Pro naar René gebracht. Hij heeft er veel tijd in gestoken om de oorzaak te achterhalen maar uiteindelijk niet kunnen vinden. Daarna heeft hij de Mavic Pro voor inspectie opgestuurd naar DJI. Na een tijdje kwam het bericht dat de Mavic Pro niet gerepareerd werd maar ik een compleet nieuwe Mavic Pro kreeg voor een erg schappelijke prijs.Toen René de nieuwe in zijn bezit had heeft hij deze keurig ingeregeld en gekalibreerd. Ik heb hem daarna bij hem thuis opgehaald. Hij heeft mij toen de instellingen allemaal duidelijk uitgelegd van de drone en de instellingen van mijn andere drone ook nog even gecheckt. Uit eindelijk heb ik maar een fractie van de tijd welke hij bezig is geweest met storing zoeken enz. betaald, de resterende tijd nam hij voor eigen rekening. Hij heeft mij de hele tijd keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. René bedankt voor je inzet welke je niet allemaal betaald wilde hebben. Ik beveel minicopters aan als u problemen hebt met uw drone. Ik ben keurig en netjes geholpen door René. Een man met passie voor zijn werk.
  7-12-2018
 • Reparatie Mavic air

  Super snelle en goeie service. Kan René iedereen aanbevelen. Drone opgestuurd en weer netjes thuis afgeleverd.👍👍
  20-11-2018
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie


Let op;
Zie je een grijs vlak bij de captcha validatie? Kopieer je ingevoerde tekst, toets hierna F5. Nu zijn de tekens zichtbaar.

: *